НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА – ОДИН ІЗ ЕТАПІВ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ЗДОБУВАЧІВ ОПП «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

  • Дата публікації: 18.12.2023

Науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки прагнуть створити стимулююче середовище для здобувачів вищої освіти, де кожен з них може розвинути свій потенціал через неформальну освіту. Здобувачів систематично ознайомлюють з онлайн-платформами із відповідними безоплатними курсами.

Так, здобувачі першого курсу освітньої програми «Облік і оподаткування Маковецька Ірина, Москаленко Ольга, Шестірніна Ольга отримали сертифікати за успішне проходження онлайн-курсу «Word та Excel: інструменти і лайфхаки, Шестірніна Ольга, Заїць Юлія отримали сертифікат за успішне проходження онлайн-курсу «Безпека в Інтернеті під час війни: практичний курс», Шестірніна Ольга, Бенедь Аліна отримали сертифікат за успішне проходження онлайн-курсу «Цифрова безпека на персональному рівні», що дало можливість покращити практичні результати навчання в межах освітньої компоненти Інформаційні системи і технології.

Кожен здобувач має змогу постійно вдосконалюватися та розвиватися в особистому й професійному планах. Такий підхід доповнює та розширює їхні знання, що може бути корисним у подальшій кар’єрі у сфері обліку і оподаткування.

Міні галерея


Червень
Серпень