Заряджені гідністю та жагою свободи!

  • Дата публікації: 22.11.2023

21 листопада 2023 року  Україна відзначила десяту річницю початку масових акцій громадського протесту, що відбулись під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року). Гідність та свобода — це не просто слова для мільйонів українців і українок. Це становить основу нашої національної ідентичності. Це боротьба за демократичні цінності, яка триває і досі.

Академічна спільнота НН Інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вшанувала пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального ознакування «Героям Небесної Сотні» та на «Алеї Героїв». Також відвідали волонтерський штаб «До перемоги», де долучилися до збору гуманітарної допомоги, адже кожен прагне зробити свій внесок у нашу Перемогу.

Згадуючи про події Революції Гідності, ми маємо завжди пам’ятати, що за Свободу і Гідність кожного з нас заплачено життями Героїв Небесної Сотні, тисяч воїнів, добровольців, волонтерів та мирних громадян. Дякуємо всім захисникам і захисницям України та вшановуємо подвиг і мужність Героїв, які ціною власного життя і зараз виборюють мирне майбутнє.

Наша сила у єдності! Ми, українці, – нація нескорених, сильних, вольових борців за справедливість і свободу, заряджені гідністю та прагненням до свободи! Обов’язково переможемо! Слава Україні! Героям слава!

Міні галерея


Червень
Серпень