Участь у Міжнародному Симпозіумі GISU 2023

  • Дата публікації: 14.11.2023

13-14 листопада 2023 р. Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти був представлений на Міжнародному дослідницькому симпозіумі GISU 2023, організованому спільно Університетом Гуанчжоу та Університетом Західного Сіднея (Австралія). Ця захоплююча подія зібрала в себе видатних учених, дослідників та викладачів з усього світу, створивши платформу для обміну ідеями та дослідницьких відкриттів.

Доценти Ірина Кирилюк та Людмила Чвертко брали активну участь у різноманітних сесіях, присвячених головній тематиці «Business rejuvenation, resilience, and creativity in a changing world and post pandemic future», а також поділилися своїми дослідженнями й знаннями. Цікавим для наших колег став досвід використання веб-додатку «Whova» для представлення постера, спілкування з організаторами та учасниками наукового заходу.

Присутність науково-педагогічних працівників Інституту на цьому заході є свідченням високого стандарту освіти, яку надає Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, та його здатності вносити вагомий внесок у глобальну наукову спільноту. Така співпраця сприятиме розвитку міжнародних зв’язків Університету та піднесенню його репутації на міжнародному рівні.

Міні галерея


Червень
Серпень