Участь представників ННІ економіки та бізнес-освіти у Всеукраїнському форумі молодіжних лідерів «Державотворець»

  • Дата публікації: 01.11.2023

26.10.2023 – 29.10.2023 відбувся Всеукраїнський форум молодіжних лідерів «Державотворець», організаторами якого виступили: Уманська міська рада, Молодіжна рада при виконавчому комітеті Уманської міської ради та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Учасниками форуму були науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти ННІ економіки та бізнес-освіти. Метою заходу було залучення молоді до процесу державотворення та до повоєнного відновлення України, ознайомлення з публічною адміністрацією, розробка та реалізація власних проєктів.

Упродовж заходу учасники ознайомились з діяльністю Уманської міської ради, виконавчого комітету Уманської міської ради та їх структурних підрозділів, а також найвищого законодавчого органу – Верховної Ради України. Отримали інформацію щодо залучення до розробки, ухвалення рішень та контролю за їх виконанням, набули базових навичок з проєктного менеджменту, попрактикуватись у розробці та реалізації власних проєктів.

По завершенню форуму учасники захистили власні проєкти та отримали сертифікати учасників, а саме головне – цінний досвід.  

Міні галерея


Червень
Серпень