Практичний досвід організації діяльності санаторно-курортних підприємств

  • Дата публікації: 22.11.2023

22 листопада 2023 року для здобувачів ОП Готельно-ресторанна справа було організоване виїзне практичне заняття з дисципліни «Організація готельного господарства» під керівництвом завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Поворознюк І.М та доцента кафедри Нещадим Л.М. до санаторію «Аквадар» національної мережі Reikarts в смт. Маньківка.  Метою поїздки було ознайомлення студентів з практичними особливостями організації підприємств санаторно-курортного лікування.

Центр здоров’я «Аквадар» надає повний комплекс послуг по лікуванню та профілактиці захворювань органів кровоносної системи, органів дихання, опорно-рухового апарату на нервової системи.

Здобувачів ознайомили з особливостями організації роботи усіх підрозділів санаторію, його багатофункціональність, яка пов’язана із вдалим поєднанням повного спектру оздоровлюючих, відновлювальних, тонізуючих процедур: від медових масажів і грязьових аплікації до радонових і перлинно-морських ванн.

Курорт є ідеальним місцем для сімейного відпочинку, який забезпечується затишними номерами, дитячим майданчиком та меню, ігровою кімнатою, відмінними можливостями для фітнесу і активних видів спорту – як для дорослих, так і для дітей.

Дане заняття дало можливість здобувачам краще зрозуміти особливості функціонування закладу санаторно-курортного типу, оцінити переваги та недоліки і проаналізувати фактори, які впливають на конкурентоспроможність закладів такого типу. 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень