ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБІЗНАНОСТІ ТА ПОДАТКОВОЇ КУЛЬТУРИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ

  • Дата публікації: 02.11.2023

24 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки та здобувачі вищої освіти ННІ економіки та бізнес-освіти відвідали Центр обслуговування платників Уманської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області.

Начальник Уманської державної податкової інспекції – Катерина Мовчан привітно зустріла студентів та розповіла, що головною метою зустрічі є виховання податкової культури молодого покоління, ознайомила студентів з правами та обов’язками щодо сплати податків, системою оподаткування в Україні, реєстрацією бізнесу та оформленням трудових відносин.

Владислав Якубенко   – начальник Уманського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПІ України у Черкаській області розповів про реєстрацію підприємницької діяльності, декларування громадянами доходів та особливості використання права на податкову знижку.

Катерина Мовчан  провела екскурсію по структурних підрозділах інспекції, розповіла студентам про сучасні нововведення та електронні сервіси ДПІ, ознайомила з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам податків, процесом приймання податкової звітності.

Щиро вдячні Катерині Мовчан за цікаву та корисну зустріч. Проведення подібних заходів допомагає молоді отримати ґрунтовні фахові знання та практичні навички застосування податкового законодавства.  

Міні галерея


Червень
Серпень