15 листопада 2023 р на базі підприємства ресторанного господарства м. Умань було проведено майстер клас з приготування суші для здобувачів ОП Готельно-ресторанна справа 3 -го курсу з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».
Викладачі та здобувачі власноруч спробували технологію приготування суш різних видів: «Каліфорнія», «Мозаїка», «Маккі», «Філадельфія», що дозволило кожному із них отримати практичні навички в цьому процесі. Виготовлення суші є досить цікавим та пізнавальним процесом. Під час майстер-класу, здобувачі дізналися багато нової інформації про дану страву та ознайомилися з історією їх виникнення. Самим цікавим та пізнавальним у майстер-класі виявилася дегустація. Адже кожен вид суш мав різні смакові властивості і різну методику їх приготування.