БІЗНЕС-НАВЧАННЯ ЗДОБУВАЧІВ НА ПЛАТФОРМІ НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ PROMETHEUS

  • Дата публікації: 17.11.2023

Здобувачі вищої освіти ОПП Туризм та ОПП Готельно-ресторанна справа пройшли навчання за грантовою програмою на освітній платформі Prometheus від Європейського банку реконструкції та розвитку за фінансування Швейцарії.

 Бізнес-навчання пройшли: здобувач ОПП Готельно-ресторанна справа ОС «Магістр» 671 групи – Дмітрієв Сергій; здобувачі ОПП Туризм, ОС «Бакалавр» 481 групи: Кононова Анастасія, Паршин Микола, Махо Ірина, Гнилозубенко Дмитро; здобувачі ОПП Туризм, ОС «Бакалавр», 381 групи: Бровченко Віталій, Месробян Маріета, Хмара Марина, 281 групи: Бричук Юлія; здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа, ОС «Бакалавр», 371 групи:  Бондарева Крістіна, Марушкевич Володимир, 271 групи: Томіленко Катерина.

На курсі здобувачі удосконалювали та набували компетенцій з питань генерування нових ідей, виявлення та розв’язання проблем, ініціативності та підприємливості для подальшого професійного та особистісного розвитку. 

Програма курсу передбачала вивчення таких модулів: Модуль 1. Як знайти та перевірити бізнес-ідею для власної справи? Модуль 2. Яку цінність створюватиме мій бізнес? Модуль 3. Як оформити власний бізнес? Модуль 4. Як залучати та утримувати клієнтів у мінливому світі? Модуль 5. Як управляти фінансами бізнесу? Модуль 6. Як організувати бізнес-процеси? Модуль 7. Як управляти ризиками бізнесу?

Під час бізнес-навчання на платформі неформальної освіти Prometheus здобувачі набули вміння формування власної візії, бізнес-моделі, go-to-market стратегії, ієрархії бізнес-процесів, дослідження клієнтів; опанували сучасні знання щодо реєстрації власної справи, фінансової звітності, менеджменту ризиків; розвинули інноваційну та підприємницьку компетенції; розвинули здатність орієнтуватися в інформаційному просторі, здійснювати пошук і критично оцінювати інформацію, оперувати нею у професійній діяльності.

Міні галерея


Червень
Серпень