ВІТАННЯ З ДНЕМ КОЗАЦТВА І ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

  • Дата публікації: 01.10.2023

1 жовтня відзначається День Українського козацтва і День захисників та захисниць України. Цього дня прийнято згадувати не лише героїв сьогодення, які щодня боронять кордони нашої держави від країни-агресора, але й ветеранів Другої світової війни, наших предків козаків, які виборювали право на незалежність.

Кураторську годину зі здобувачами першого курсу 171 групи спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа провела Ольга Джога. Здобувачі створювали інтерактивні плакати у яких відтворювали якості сучасних  козаків. 

Сучасна молодь має свою уяву про козаків та із задоволенням поділилася своїми думками. Спілкування відбувалося у дружній атмосфері, здобувачі працювали у групах. У якості вітальних листівок до свята здобувачі передали плакати військовим територіальної оборони Уманщини з метою моральної підтримки та створення позитивного настрою військових.

Вітаємо усіх козаків та козачок зі святом та бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. Слава Україні! Героям Слава!

Міні галерея


Червень
Серпень