Участь у тренінгу «Розвиваємо критичне мислення»

  • Дата публікації: 12.10.2023

5 жовтня відбувся тренінг «Розвиваємо критичне мислення», який організований у межах проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» та за підтримки партнерів Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та ГО  «Міжнародна фундація розвитку».

Світлана Подзігун, завідувачка кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, взяла участь в тренінгу та отримала навички структурованого вирішення проблем, логічного обґрунтування думок, розуміння когнітивних упереджень, а також відповіді на ряд питань: «Чому необхідно розвивати критичне мислення?», «У яких випадках застосовують критичне мислення?», «У чому полягає суть розвитку критичного мислення?».

Тренер Наталія Кулалаєва зауважила, людина, яка вміє критично мислити, володіє такими вміннями: грамотно висловлюватися, обґрунтовуючи власні слова; спираючись на серйозні аргументи, заперечувати те, з чим вона не згодна; спостерігати та помічати дрібні деталі; об’єктивно аналізувати факти та докази; швидко відокремлювати важливе від другорядного; адекватно та своєчасно реагувати на зміни; контролювати ключові моменти ситуацій; працювати більш точно, акуратно та результативно.

Тренінг надзвичайно практичний та корисний! З упевненістю раджу колегам проходити підвищення кваліфікації саме тут, адже у підсумку отримуємо не лише сертифікати, а і безцінний досвід!

 

Міні галерея


Червень
Серпень