Участь у Форумі «IP&I management»

  • Дата публікації: 23.10.2023

13-14 жовтня 2023 р. Світлана Подзігун та  Тетяна Корнієнко, доцентки кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, Оксана Вінницька та Людмила Чвертко, доцентки кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, взяли участь у Форумі «IP&I management: Як комерціалізувати свій інноваційний продукт та заробляти?», організованому Українським національним офісом інтелектуальної власності та інновацій спільно з хабом для стартапів та технологічних компаній iHUB.

Захід, що проводився в змішаному форматі, об’єднав науковців, інноваторів, винахідників, менеджерів з трансферу технологій, бізнес-спільноту та представників влади.

Спікерами форуму були представники Міністерства економіки України, УкрІНТЕІ, Міністерства освіти і науки України, Національного органу інтелектуальної власності, Українського фонду стартапів та досвідчені фахівці у сфері інтелектуальної власності, які розглянули питання визначення комерційної придатності інноваційного продукту, оцінки прав на об’єкти інтелектуальної власності, доступу до світових патентних баз, а також просування розробок на ринок та залучення інвестицій.

Учасниці проєкту отримали нові знання та практичні навички щодо того, як інтелектуальна власність може стати джерелом конкурентних переваг та ресурсом для розвитку бізнесу і чому оцінка інтелектуальної власності – важливе питання управління бізнесом.

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень