Тренінг щодо залучення позабюджетних коштів для розвитку громади

  • Дата публікації: 04.10.2023

4 жовтня був проведений тренінг для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Маркетинг», «Менеджмент. Бізнес-адміністрування»,  «Підприємництво та торгівля», «Менеджмент. Управління фінансово-економічною безпекою», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування».

«В цей нелегкий час Україну підтримує весь світ, і у громад є можливість ставати кращими та більш стійкими: грантова діяльність та залучення позабюджетних коштів може стати суттєвим джерелом додаткових фінансів для реалізації проектів розвитку територій», зазначила Наталія Семенюк, голова Семенівської громади.

Наталія Семенюк звернулася до аудиторії зі своїм виступом на тему «Залучення позабюджетних коштів для розвитку громади та співпраця з неурядовими організаціями». Було акцентовано увагу на роз’яснення щодо 19 проєктів для громади у співпраці з неурядовими організаціями.

Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість та кількість отриманих питань мотивує колектив НН інституту економіки та бізнес-освіти до проведення такого виду тренінгів як активного методу навчання.

 

Міні галерея


Червень
Серпень