ТЕМАТИЧНЕ СЕРВІРУВАННЯ ОСІННЬОГО СТОЛУ

  • Дата публікації: 30.10.2023

Напередодні свята Велесова ніч здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм і рекреація взяли участь у майстер-класі на тему «Тематичне сервірування осіннього столу».  

Доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ольга Джога ознайомила присутніх із правилами сервірування столу, призначенням предметів сервірування та вимогами до них. Майбутні фахівці сфери обслуговування ознайомились із естетичними вимогами до тематичних композицій, які часто створюються у готельно-ресторанних закладах. 

Знання та вміння створювати тематичне сервірування допоможуть здобувачам покращувати якість обслуговування у підприємствах та приваблювати відвідувачів.

Міні галерея


Травень
Липень