Практичний досвід здобувачів вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» на підприємстві ресторанного господарства

  • Дата публікації: 23.10.2023

19 жовтня 2023 р. здобувачі вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» ННІ економіки та бізнес-освіти разом з завідувачем кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інною Поворознюк та викладачем-стажистом кафедри Анастасією Благополучною відвідали кафе «Кондитерська майстерня Brownie».

Здобувачі вищої освіти довідалися про особливості приготування різних видів кондитерських виробів та мали можливість побачити процес їх виготовлення в цеху. Ознайомилися з технологією приготування кулінарної продукції, сучасним технологічним обладнанням та процесом організації обслуговування.

Бариста Анна Червоній провела майстер клас з приготування кави та кавових напоїв,  після чого здобувачі мали можливість самостійно приготувати напої та провести їх дегустацію. 

Міні галерея


Травень
Липень