ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТКОЮ АСОЦІАЦІЇ В’ЇЗНИХ ТУРОПЕРАТОРІВ УКРАЇНИ

  • Дата публікації: 05.10.2023

Кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи активно запрошує на професійні, ознайомлювальні, навчально-розвивальні онлайн зустрічі фахівців-практиків національного та міжнародного рівня з метою 

розширення та формування професійного поля зору здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа, ОПП Туризм.

04 жовтня 2023 року організовано зустріч із Оленою Казьміною – віце президенткою Асоціації в’їзних туристичних операторів України.

Мета зустрічі – познайомити здобувачів вищої освіти із роботою профільних галузевих громадських організацій у індустрії туризму на національному та міжнародному рівні. 

Олена Казьміна презентувала здобувачам основні напрями роботи Асоціації, також поділилась досвідом спільної роботи членів Асоціації – в’їзних туристичних операторів України у період пандемії та у період воєнного стану.

Особливу увагу було приділено освітньому напряму діяльності Асоціації: проведення тренінгів, онлайн/офлайн консультування, кооперування для реалізації спільних проєктів із закладами вищої освіти. 

Основним досягненням командної роботи Асоціації за 2020-2023 рр. пані Олена визначила сталий розвиток Асоціації у напрямку громадської діяльності з метою розвитку туризму в Україні. А це є мотиваційним прикладом для майбутніх фахівців індустрії туризму.

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень