НЕФОРМАЛЬНА ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ З ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ ТА СОЦІАЛЬНО-ПОВЕДІНКОВИХ НАУК

  • Дата публікації: 23.10.2023

19 жовтня 2023 року кафедрою економіки та соціально-поведінкових наук Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти була організована тепла невимушена зустріч першокурсників з викладачами кафедри. 

Зі щирими словами до присутніх звернувся завідувач кафедри професор Олександр Кірдан який привітав студентів зі вступом до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на спеціальність 051 Економіка і подякував за цей вибір, ознайомив присутніх з напрямами діяльності кафедри економіки та соціально-поведінкових наук, представив студентам склад кафедри, побажав першокурсникам успіхів у навчанні та оволодінні професією, закликав брати активну участь у студентському житті, відвідувати гуртки, читати наукову літературу, всебічно розвиватися.

Гарант ОПП «Економіка», доцент Олена Гарник наголосила, що основною метою здобувачів є ґрунтовні знання і навички, необхідні для того, щоб стати висококваліфікованими фахівцями а також зазначила, що життя студента в нашому університеті є досить цікавим та різноманітним. Доцент Віталій Стойка проінформував першокурсників щодо науково-дослідної роботи кафедри, наголосивши, що правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку і є точкою, в якій поєднуються інтереси особистості та суспільства. Доцент Євген Підлісний ознайомив присутніх з нормативно-правовою базою УДПУ та зазначив, що цей захід передусім показує, як кафедра економіки та соціально-поведінкових наук піклується не тільки про навчальний процес наших студентів, а й допомагає їм комфортно розвиватися в сучасному соціумі.

Зустріч відбулася у форматі діалогу. Викладачі поділилися своїм досвідом, побажали першокурсникам успіхів у навчанні та максимально розкрити свій потенціал, а першокурсники ближче познайомилися з викладачами кафедри, розповівши про захоплення та мрії ! 

 

Міні галерея


Червень
Серпень