Лабораторія Онлайн Бізнесу 2023

  • Дата публікації: 17.10.2023

Доценти кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун, Наталія Пачева та Наталія Малярчук взяли участь в 3-му щорічному бізнес-саміті від компанії Genius Marketing «Лабораторія Онлайн Бізнесу 2023». Захід спрямований на розвиток точкових інструментів, щоб підвищити чистий прибуток, збудувати dream team у бізнесі та нетворкінг pro-рівня, завдяки інноваційному digital-простору, створеному спеціально для проведення Лабораторії.

Спікерами заходу були: Олеся Тимофєєва (засновник Genius Space), В’ячеслав Климов (співзасновник компанії «Нова Пошта»), Вадим Роговський (CEO 3DLOOK та партнер у Geek Ventures), Олег Філішин (наставник зірок шоу-бізнесу, політиків, бізнесменів та популярних блогерів з питань медійності) та інші.

Найбільше запам’яталися виступи: Дениса Волосова: Digital ринок: де і як зараз заробити гроші в сфері інтернет маркетингу; Дмитра Борисова: Франчайзинг: як в сьогоднішні часи працює ринок франчайзингу, які інструменти використовувати щоб мати результати в цьому напрямку і в Україні і закордоном; Євгенія Святуна: Як стати Гуру Інстаграм і розвинути особистий бренд так, щоб купували продукти, навіть не знаючи вартість і назву; Марка Марченко: Будівельний бізнес – банкрутство чи масштабування під час війни?;  Вікторії Тігіпко: Future Tech Investment Trends. Майбутні тренди tech інвестицій; Артура Міхно: Люди майбутнього: ринок праці та кадровий потенціал України.

Три чудових насичених дня пройшли з натхненням і драйвом. Отримано багато позитиву, досвіду, інсайдів, знань та ідей.

 

Міні галерея


Червень
Серпень