ЕКСКУРСІЯ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

  • Дата публікації: 03.10.2023

28 вересня 2023 року викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки ННІ економіки та бізнес-освіти разом із здобувачами вищої освіти спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування та 071 Облік і оподаткування відвідали Управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Черкаської області.

Начальник управління Анатолій Кузнець розповів про структуру Уманського управління Пенсійного фонду, джерела надходжень до Пенсійного фонду, принципи нарахування пенсій, важливість офіційного працевлаштування та контролю за відрахуваннями до Пенсійного фонду, інформаційні технології, які дозволяють отримувати інформацію та послуги онлайн.

Особливо цікавою була демонстрація використання вебпорталу Пенсійного фонду, в ході якої кожен бажаючий міг пройти процедуру реєстрації та отримати інформацію про свій стаж роботи та нарахування майбутньої пенсії.

Наступна локація екскурсії – процес обслуговування громадян, які звернулися до сервісного центру. Анатолій Кузнець ознайомив присутніх із функціоналом та принципом роботи терміналу електронної черги, завдяки якому процес обслуговування стає максимально швидким та комфортним для відвідувачів.

Екскурсія викликала жвавий інтерес та зацікавленість здобувачів вищої освіти до майбутньої професії.

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень