Зустріч гарантів освітніх програм кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти

  • Дата публікації: 22.09.2023

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти була проведена онлайн-зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Маркетинг», ОПП «Менеджмент. Бізнес-адміністрування» та ОПП «Підприємництво та торгівля» з гарантами освітніх програм кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, канд. екон. наук, доцентом Наталією Пачевою, канд. екон. наук, доцентом Олександром Богашком та канд. екон. наук, доцентом Людмилою Шмалій.

Наталія Пачева, гарант ОПП «Маркетинг», ознайомила здобувачів зі структурою, змістом, наповненням освітніх програм. Розповіла про можливості отримання неформальної та інформальної освіти й про особливості перезарахування набутих компетенцій під час навчання в університеті.

Олександр Богашко, гарант ОПП «Менеджмент. Бізнес-адміністрування», проінформував студентів щодо особливостей освітньої програми, а саме: висвітлив мету; здійснив характеристику програми; пояснив про придатність випускників до працевлаштування та подальшого навчання; охарактеризував програмні компетентності та програмні результати навчання; розкрив питання ресурсного забезпечення реалізації програми. Особливу увагу приділив питанню щодо можливості здобувачів брати активну участь у покращенні й вдосконалені освітньої програми шляхом внесення пропозицій.

Людмила Шмалій, гарант ОПП «Підприємництво та торгівля» наголосила про можливості національної та міжнародної академічної кредитної мобільності здобувачів, розповіла про особливості формування соціальних навичок (soft skills) упродовж періоду навчання при підготовці фахівців.

Зустріч пройшла у формі діалогу, студенти проявляли зацікавленість, ставили запитання, активно брали участь в обговоренні.

Вдячні учасникам заходу. Бажаємо цікавого навчання!

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень