Здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі про ринок технологічних продуктів

  • Дата публікації: 09.09.2023

Здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі про ринок технологічних продуктів8 вересня 2023 року відбувся вебінар «Ринок технологічних продуктів: від ініціаторів до лідерів ніші», до якого долучилися Наталія Пачева, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, разом зі здобувачами освітнього ступеня магістра спеціальності 075 Маркетинг.

Спікерами даного вебінару були Андрій Дробот, проєктний директор AmRock, викладач Київської школи економіки, та Богдан Говорун, засновник Genesis Accelerator. На зустрічі обговорили: аналіз ринку для дизайну MVP, роль стратегії на етапі запуску продуктів, Pivot розворот стратегії розвитку продукту чи послуги і фокус уваги на етапі активного росту. 

Наталія Пачева, гарант освітньої програми Маркетинг, зазначила, що MVP – це основна версія продукту, яка, перш за все, створена для того, щоб побачити реакцію ринку на запропоноване рішення. Одне з досліджень показує, що 40% невдач стартапів трапляються, тому що в їх продукті немає потреби на ринку. Здобувачі ОПП Маркетинг подякували за запрошення до реєстрації в вебінарі і побажали на майбутнє розширювати коло заходів в такому форматі. 

Міні галерея


Червень
Серпень