Вітаємо з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії

  • Дата публікації: 01.09.2023

29 серпня 2023 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк, науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун.

Тема дисертації «Управління збутовою діяльністю фармацевтичних підприємств» зі спеціальності 073 Менеджмент. Дослідження Олени Валентинівни є важливим кроком в науковому обґрунтуванні теоретичних засад управління збутовою діяльністю фармацевтичних підприємств, удосконаленні її методичного забезпечення і розробці практичних рекомендацій для підвищення її ефективності. Важливо відзначити, що дисертація виконана відповідно до науково-дослідних тем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом.

Колектив Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти щиро вітає Олену Гарматюк та її керівника з успішним захистом дисертаційного дослідження та бажає успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках!

 

НН інститут економіки та бізнес-освіти,

кафедра маркетингу, менеджменту та управління бізнесом

Червень
Серпень