Вільний вибір дисциплін здобувачами 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіт

  • Дата публікації: 06.09.2023

5 вересня 2023 року відбулась зустріч заступника директора з навчально-методичної роботи, канд. екон. наук, доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Пачевої Наталії зі здобувачами ОС «Магістр» першого року навчання. 

Наталія Пачева довела до відома присутніх, що дисципліни вільного вибору, які пропонуються закладом вищої освіти, дають можливість більш повно задовольнити освітні та кваліфікаційні вимоги здобувачів, як для власного особистісного, так і для професійного розвитку. Під час зустрічі здобувачі ознайомилися з «Положенням про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», Інструкцією для здобувачів вищої освіти щодо особливостей вибору дисциплін, переліком навчальних дисциплін, силабусами, процедурою вибору і термінами здійснення запису.

Після виступу Наталія Олександрівна наголосила здобувачам, що формування індивідуальної освітньої траєкторії – це досить відповідальний процес і вибір навчальних дисциплін потрібно здійснювали усвідомлено.

Зустріч була інформативною. Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти отримали корисні поради щодо формування власної освітньої траєкторії.

Міні галерея


Червень
Серпень