Відкрита гостьова лекція «Діджитал-маркетинг»

  • Дата публікації: 19.09.2023

18 вересня 2023 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Маркетинг» була проведена відкрита гостьова лекція «Діджитал – маркетинг», яка була організована за ініціативою викладачів кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталії Пачевої та Олени Гарматюк. Гостьовою лекторкою було запрошено сертифікованого бізнес-тренера з менеджменту, доктора економічних наук, професора, заступника директора Навчально-наукового інституту управління, економіки та бізнесу Міжрегіональної академії управління персоналом Ірину Каліну.

Ірина Каліна ознайомила слухачів із теоретичними та практичними аспектами сучасного діджитал-маркетингу, його каналами, такими як веб-сайти, пошукові системи, соціальні мережі, пошта, мобільні додатки та інші інтернет-технології. Практичною частиною лекції стала презентація власного  кейсу реклами в соціальних мережах. Лекторка докладно зупинилась, поділившись особистим досвідом, на особливостях сучасного просування бізнесу через соціальні мережі Facebook та Instagram. 

Відкрита гостьова лекція була змістовною, насиченою та викликала інтерес у слухачів. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом до проведення гостьових лекцій як активного методу навчання.

Міні галерея


Червень
Серпень