УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧА ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА ОПП МАРКЕТИНГ У МІЖНАРОДНІЙ ЛІТНІЙ ШКОЛІ «START-UPS, TRANSFER AND DIGITAL STUDIES»

  • Дата публікації: 21.09.2023

Упродовж 3-9 вересня 2023 року на базі Collegium Polonicum (м. Слубіце, Республіка Польща) за ініціативи European University Viadrina Frankfurt (м. Одер, Федеративна Республіка Німеччина) та Університету імені Адама Міцкевича в Познані (Республіка Польща) організована Міжнародна літня школа «Start-ups, transfer and digital studies».

Під час роботи літньої школи учасники мали змогу ознайомитись з  особливостями освіти у Польщі та Німеччині, прослухати лекції щодо цифрових технологій та стартапів, взяти участь у міжкультурних воркшопах та курсах вивчення польської й німецької мови, відвідати незабутні екскурсії. 

Особливо знаковою і корисною для мене, як майбутнього спеціаліста в сфері маркетингу, була участь у форумі Phineo Startaps Incubator (Ukraine Response Program and BuM CoWorking Space), який проходив у м. Берлін. Змістовна і насичена програма навчання дозволила мені отримати нові знання і корисні практичні навички. 

Важливою частиною програми стали інтеграційні заходи, які сприяли активній комунікації між усіма учасниками. Загалом за період навчання я мала змогу вивчити багато нового для себе, розвинути навички командної роботи та спілкування з цікавими людьми, відвідати культурні пам’ятки та визначні місця. 

Хочу висловити свою глибоку повагу польському народу за активну підтримку нашої країни у такий важкий час, розуміння, спільну біду і смуток, неймовірну силу людського духу і віру у спільну перемогу.

Щиро вдячна організаторам Школи й керівництву Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за можливість навчатися у такому форматі, поглибити знання та отримати новий досвід.

 

Корнєєва Ірина, 

здобувач магістерського рівня вищої освіти 

за ОПП «Маркетинг»

Міні галерея


Червень
Серпень