СТВОРЕННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ

  • Дата публікації: 15.09.2023

Кураторську годину на тему “Етикет та естетичні вимоги до зовнішнього одягу” провела Ольга Джога для здобувачів першого курсу спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа і 242 Туризм і рекреація. Захід відбувся в онлайн режимі. 

Під час зустрічі куратор ознайомила здобувачів із правилами спілкування в колективі, вимогами до зовнішнього вигляду здобувачів у закладі освіти та на підприємствах, а також з особливостями дрес-коду в професійній діяльності. Зустріч була змістовною та корисною, містила багато практичних прикладів створення індивідуального стилю у повсякденному та корпоративному одязі. 

На думку куратора, виховувати гарні смаки потрібно з перших днів навчання за спеціальністю для створення позитивного іміджу майбутнього фахівця сфери обслуговування. Сподіваємось подібні зустрічі допоможуть молоді досягти успіхів у спілкуванні з одногрупниками та викладацьким колективом університету, а також в діловому професійному спілкуванні під час робочих процесів і стануть запорукою гідності у майбутній професійній діяльності.

Міні галерея


Червень
Серпень