Стратегія успіху в конкурсах проєктів фундаментальних, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих і досвідчених учених МОН України

  • Дата публікації: 19.09.2023

19 вересня 2023 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки було проведено науково-практичний семінар «Стратегія успіху в конкурсах проєктів фундаментальних, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих і досвідчених учених МОН України».

Необхідність проведення науково-практичного семінару була зумовлена оприлюдненням наказу Міністерства освіти та науки України «Про проведення у 2023 році конкурсного відбору фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок» від 11.09.2023 р. № 1113. До участі в режимі онлайн-конференції долучилися науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. 

Координатор семінару Микола Білошкурський, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, експерт з експертизи проєктів наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок МОН України, розповів про основні вимоги та ключові напрями експертизи проєктів наукових досліджень і розробок молодих і досвідчених учених. 

Особливо зацікавили учасників семінару експертні лайфгаки при підготовці проєктних заявок, оскільки напередодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини оголошено про початок І етапу конкурсного відбору наукових проєктів фундаментальних досліджень, прикладних досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок. 

Переконані, що розробники конкурсних проєктів отримали цінну інформацію під час роботи семінару, яка стане корисною для успішного проходження конкурсу і отримання держбюджетного фінансування.

 

Міні галерея


Червень
Серпень