ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ З КОМПЛЕКСНОГО МІЖПРЕДМЕТНОГО ТРЕНІНГУ ФАХІВЦЯМИ-ПРАКТИКАМИ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

  • Дата публікації: 29.09.2023

27 вересня в рамках викладання дисципліни «Комплексний міжпредметний тренінг» на базі ННІ економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти професором кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки к.е.н., професором кафедри Тетяною Демченко була запрошена фахівець-практик в галузі обліку і оподаткування. 

Головний бухгалтер ПП «ІНТЕРЕС-ЦЕНТР» м. Умань Альона Галич акцентувала увагу на важливості в організації ефективної роботи бухгалтерської служби налагодження податкового обліку, познайомила з особливостями розрахунків по ПДВ в теперішніх економічних умовах функціонування підприємств.

Здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» виявили значний інтерес до проведення такого тренінгу. В сучасних економічних умовах постає гостре питання отримання практичного досвіду, здобувачі вищої освіти прагнуть володіти новими знаннями, творчими підходами та умінням вирішувати поставлені завдання в реальних життєвих ситуаціях, якими діляться фахівці зі значним практичним досвідом.  

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень