Першовересень в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 01.09.2023

Сьогодні 1 вересня, День знань! Початок навчального року. Колишні учні стали студентами Навчально-наукового інституту економіки та бізнес- освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вперше вони взяли участь в урочистому заході з нагоди початку навчального року.

Інститут гостинно і з радістю прийняв до великої студентської родини першокурсників.

Цьогорічний день знань проходить в надзвичайно складних умовах, тому що війна країни-агресора проти нашої рідної Неньки України триває та забирає найкращих. Тому захід розпочався хвилиною мовчання на знак вшанування всіх загиблих в цій жорстокій війні.

Першокурсників, батьків, гостей привітав професорсько-викладацький колектив та директор інституту, кандидат економічних наук, професор Максим Слатвінський.

У вітальній промові директор інституту побажав студентам успіхів у навчанні, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію, вдосконалювати знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя, із гордістю нести звання студента Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

До привітань приєднались заступники директора з навчально-методичної роботи, кандидат економічних наук, доцент Наталія Пачева та з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук, доцент Олеся Дем’янишина.

Голова студентського самоврядування Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, Крістіна Бондарєва, на знак зв’язку поколінь і збереження традицій урочисто передала першокурсникам символічний прапор на знак того, що вони є майбутнє нашої країни і саме від них залежить її майбутнє.

Дорогі першокурсники! Бажаємо усім мирного неба, гармонії, тепла, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків, бути завжди наполегливими і впевненими у своїх силах, твердо крокувати дорогою знань, адже вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Ми переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому. Усі ми разом будемо примножувати університетські традиції та надбання!

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень