Перше засідання студентського самоврядування в новому навчальному році

  • Дата публікації: 08.09.2023

07 вересня 2023 року відбулося перше засідання студентського самоврядування Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти у 2023/2024 навчальному році за участі адміністрації інституту.

Директор інституту Максим СЛАТВІНСЬКИЙ привітав членів студентського самоврядування з початком нового навчального року та побажав плідної та цікавої роботи. А також зауважив, що органи студентського самоврядування є не просто представницькими, вони активно виступають у ролі своєрідних посередників між адміністрацією інституту, кафедрами і студентською громадою, забезпечуючи їх ефективне спілкування та вирішення багатьох важливих питань.

Голова студентської ради, Крістіна БОНДАРЄВА, проінформувала про освітній процес та діяльність студентської ради в умовах воєнного стану, а також про план роботи студентської ради на 2023/2024 навчальний рік. 

Члени студентського самоврядування на засіданні розглянули та обговорили чимало питань пов’язаних з регулюванням студентського життя, а голови секторів студентського самоврядування презентували свої плани низки заходів у І семестрі 2023-2024 навчальному році для розгляду та затвердження студентською радою.

Важливим питанням для обговорення стало залучення здобувачів першого курсу в активне студентське життя та проведення для них різноманітних заходів задля полегшення їх адаптації в перші місяці їх навчання та у такий складний воєнний час.

Отже, вперед до роботи!

 

Міні галерея


Червень
Серпень