Науково-практичний семінар «Перспективи післявоєнного відновлення індустрії гостинності в Україні»

  • Дата публікації: 29.09.2023

27 вересня 2023 р. на кафедрі технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар «Перспективи післявоєнного відновлення індустрії гостинності в Україні». 

Із вступним словом виступила завідувач кафедри технологій і організації туризму і готельно-ресторанної справи, канд. екон. наук, доцент Інна Поворознюк.

Владислав Давидюк, директор Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» зазначив, що збереження архітектурної спадщини Уманщини є важливою умовою післявоєнного відновлення туризму в регіоні.

Олена Клібанська, старший адміністратор готельно-ресторанного комплексу «ZASTAVA», наголосила на тому, що організація роботи закладів гостинності під час воєнного стану суттєво відрізняється від загальноприйнятих умов роботи та вимагає нових підходів до обслуговування та безпеки гостей.

Марія Єсипенко, адміністратор банно-готельного комплексу “Олімп” зазначила, що проведений аналіз змін організаційних процесів обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану продемонстрував те, що значно зменшилась кількість як працівників даної галузі, так і споживачів послуг.

Проведення науково-практичних семінарів із залученням фахівців-практиків є чудовою можливістю поділитись своїми думками та ідеями, а також вивчити найкращий досвід розвитку індустрії гостинності.

Дякуємо всім учасникам науково-практичного семінару!

   

Міні галерея


Червень
Серпень