Науково-практичний семінар «Бізнес та інвестиції»

  • Дата публікації: 28.09.2023

 26 вересня  2023 р. на кафедрі маркетингу, менеджменту та управління бізнесом НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар на тему «Бізнес та інвестиції» для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників. 

 Із вступним словом виступила заступник директора з науки НН інституту економіки та бізнес-освіти, канд. екон. наук, доцент Людмила Чвертко

Модератор семінару, доцент Тетяна Корнієнко, надала слово учасникам семінару,  які звернулися до аудиторії зі своїми виступами: Юлія Гичко, доктор філософії, викладач кафедри психології, автор цифрового контенту («Ефективний маркетинговий контент та як його генерувати у різних нішах бізнесу»); Руслан Лемещук, soft-skills тренер DBA та MBA («Перспективи розвитку бізнесу у викликах дня»); Оксана Ващишина, директор з маркетингу Банк Кредит Дніпро («Команда СМО. Моделі організації маркетингу компанії»); Анастасія Богуш, маркетолог ППСвіт Вікон («Інтернет-маркетинг: особливості та інструменти»). 

Завідувачка кафедри Світлана Подзігун зазначила, що проведення науково-практичних семінарів із залученням фахівців-практиків є дуже важливим у процесі реалізації освітніх програм як для здобувачів вищої освіти, так і для науково-педагогічних працівників. 

Жвава дискусія після доповідей показала, що інформація була цікавою та корисною. Дякуємо всім учасникам науково-практичного семінару!

Міні галерея


Червень
Серпень