Мотиваційна зустріч «Створіть свій шлях до успіху»

  • Дата публікації: 29.09.2023

Наприкінці вересня відбулася зустріч студентів спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 071 Облік і оподаткування та викладачів кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки НН Інституту економіки та бізнес-освіти з Віталієм Зозулею, спеціалістом з фінансів і кредиту, випускником економічного факультету нашого університету 2007 року. 

Віталій Зозуля, який зараз обіймає посаду начальника відділу контролю операцій за кредитами від нерезидентів та звітності валютного контролю Департаменту валютного контролю АТ «ОТП Банк», розповів про свій шлях до успіху, поділився професійним досвідом і дав цінні поради майбутнім фахівцям.

Учасники зустрічі, організатором якої стала доцент Людмила Чвертко, колишній куратор групи, де навчався запрошений, мали нагоду послухати історії студентського життя та ключові моменти в кар’єрному розвитку Віталія. Його слова про важливість мотивації, наполегливості та віри у свій успіх вразили присутніх. Завершальним акордом стала активна дискусія й обмін думками між студентами, викладачами та випускником, де було вислухано запитання і надано конкретні рекомендації з побудови успішної кар’єри в банківській сфері. 

Мотиваційна зустріч «Створіть свій шлях до успіху» стала важливою подією для всіх присутніх і надихнула їх на подальші досягнення у своїй професійній діяльності.

Міні галерея


Червень
Серпень