Бінарний тренінг для студентів-магістрантів

  • Дата публікації: 20.09.2023

20 вересня 2023 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок взяли участь у бінарному тренінгу, що відбувся в межах вивчення навчальної дисципліни «Комплексний (міжпредметний) тренінг».

Тренінг на тему «Зв’язок адміністрування податків з іншими видами управлінської діяльності на підприємстві» разом із Людмилою Чвертко, доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, провів випускник нашого університету Ілля Пуголовко, фахівець з фінансів, податковий менеджер ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ».

Проведення бінарних навчальних занять дозволяє студентам розширити раніше отримані знання з різних дисциплін, спонукає їх до пізнання нових фактів, отримання нової інформації та набуття нових компетентностей. Такі зустрічі свідчать про розвиток співпраці з роботодавцями й випускниками інституту і є запорукою отримання необхідних практичних навичок для подальшої професійної діяльності здобувачів освіти.

 

Міні галерея


Червень
Серпень