Академічна доброчесність: пошук літературних джерел та опрацювання матеріалу щодо теми дослідження

  • Дата публікації: 18.09.2023

15 вересня 2023 року для студентів-першокурсників Інституту економіки за ініціативи бібліотеки нашого університету відбулося онлайн-заняття на тему «Академічна доброчесність: пошук літературних джерел та опрацювання матеріалу щодо теми дослідження». 

Під час зустрічі, що проводилася в межах вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень» (викладач – Галина Чирва, канд. пед. наук, доцент), заступниця директора з наукової роботи – Людмила Чвертко та завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки – Яна Коваленко, зосередили увагу здобувачів на важливості дотримання принципів академічної доброчесності. 

Учасники заняття мали можливість оцінити всі переваги користування сайтом бібліотеки. Яна Вікторівна познайомила присутніх з правилами пошуку джерел в електронному каталозі, порушила питання щодо заборони використання російських джерел в освіті та науці, звернувши увагу на основні положення проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання джерел інформації держави-агресора або держави-окупанта в освітніх програмах, в науковій та науково-технічній діяльності» тощо.

Міні галерея


Червень
Серпень