З Днем Незалежності!

  • Дата публікації: 24.08.2023

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов’їну.

(Володимир Сосюра)

 

Вже більше як три десятиліття ми маємо власну новітню історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави. Актом проголошення незалежності Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний час втілилася віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

Це особливе свято для кожного з нас. Сьогодні, під час повномасштабної війни, воно набуває ще більшого значення. Наша країна йде тернистим, але усвідомленим шляхом затвердження своєї незалежності, суверенності, борючись не тільки за власну ідентичність, а й за право існування.

День Незалежності України – це не просто дата. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це день, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами.

Віримо, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

Нехай живе і квітне Україна! Нехай живе вільний народ!

Червень
Серпень