Батьківський лекторій в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 16.08.2023

12 серпня 2023 року відбулася зустріч керівництва Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти з майбутніми першокурсниками та їх батьками. Цей захід є традиційним, адже у кожного абітурієнта при вступі до закладу освіти виникає безліч актуальних питань.

Зі щирими вітальними словами до присутніх звернувся директор Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, кандидат економічних наук, професор, Максим Слатвінський, який привітав студентів зі вступом до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і подякував батькам за підтримку і допомогу своїм дітям у виборі університету.

Максим Анатолійович ознайомив абітурієнтів та їх батьків з напрямами діяльності Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, особливостями навчання, представив студентам заступників директора, а також відповів на численні питання.

Закликав першокурсників брати активну участь у житті Університету, відвідувати гуртки, читати наукову та навчальну літературу, знайомитися з пам’ятками культури міста, всебічно розвиватися.

Заступник директора з навчальної роботи, кандидат економічних наук, доцент, Наталія Пачева розповіла про організацію освітнього процесу в навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти, особливості адаптації студентів першого курсу до навчання в університеті.

Заступник директора з виховної роботи Наталія Барвінок ознайомила присутніх з організацією дозвілля в інституті та в університеті, розповіла про можливості для творчого та особистого розвитку студентів. Також, ознайомила з особливостями заселення в гуртожитку та правилами проживання.

Заступник директора з профорієнтаційної роботи, кандидат економічних наук, доцент, Ольга Логінова наголосила на правильності вибору вступниками для навчання Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, адже перед його випускниками відкривається безліч можливостей.

Згодом батьки та вступники мали змогу поспілкуватися з кураторами груп.

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти має гарні традиції, і саме новому поповненню студентів належить право примножувати його славетні здобутки, виписуючи яскраві сторінки історії інституту та університету.

Міні галерея


Червень
Серпень