Участь студентів освітнього ступеня магістра в дослідженні Work.ua

  • Дата публікації: 29.06.2023

29 червня відбулася презентація дослідження «Як змінилися зарплати українців за рік», в якій взяли участь Світлана Подзігун, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, зі здобувачами освітнього ступеня магістра спеціальностей 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 076 Підприємництво та торгівля. 

На заході HRD Work.ua Ольга Тарасевич надала важливу інформацію про ситуацію на ринку праці: кількість вакансій, конкуренцію серед шукачів; актуальний розмір зарплат залежно від міста, посади, галузі; те, як орієнтуватися і порівнювати зарплати з ринком, що враховувати при ухваленні рішень щодо зарплат працівників. У 9 галузях з найбільшою кількістю вакансій на Work.ua, серед них: «Будівництво, архітектура, дизайн інтер’єру», «Готельно-ресторанний бізнес, туризм», «Маркетинг, реклама, PR», «Медицина та фармацевтика», «Послуги для населення та бізнесу», «Роздрібна торгівля», «Сільське господарство», «Транспорт, логістика», «Фінанси, банківська справа та бухгалтерія, аудит».

Ольга Тарасевич зазначила, що зараз на ринок праці впливає низька конкуренція за вакансії, дефіцит кваліфікованих кадрів та запит на підвищення оплати від уже наявних працівників. 

Дарина Кубарська, здобувачка освітньої програми Маркетинг, подякувала за захід та надану змістовну інформацію, отримала відповідь на поставлені запитання, які стосувалися відновлення ринку праці, а також побажала всім учасникам перемоги та миру!  

Міні галерея


Червень
Серпень