Виробнича практика є важливим освітнім компонентом. Саме тому її організації та проведенню приділяють увагу провідні викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Здобувачі освітнього ступеня магістр за спеціальністю Готельно-ресторанна справа проходять практику у престижних закладах готельно-ресторанного господарства міста Умань, зокрема, здобувачі 56 групи Фанта Олександр та Бутко В’ячеслав проходять практику, відповідно, у готельно-ресторанному комплексі Zastava (фото праворуч) та у готельному комплексі LOMO (фото ліворуч).
У виробничих умовах здобувачі першого року навчання набувають досвіду роботи у закладах, вдосконалюють навички управління підприємством. Викладачі кафедри отримують позитивні відгуки про здобувачів. Бажаємо хлопцям успіхів у навчанні!