НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМІВ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНИМ БІЗНЕСОМ У СУЧАСНИХ УМОВАХ»

  • Дата публікації: 19.05.2023

18 травня 2023 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи відбувся науково-практичний семінар «Формування механізмів антикризового управління туристичним бізнесом у сучасних умовах». 

Спікери Володимир Грабовий, в. о. директора Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України канд. біолог. наук, старший науковий співробітник; Яніна Гушпіт, приватний гірський гід, майстриня народних ремесел; Анастасія Букатинська, адміністратор готелю «Zastava»; Максим Слатвінський, директор ННІ економіки та бізнес-освіти; Інна Поворознюк, завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи; Леся Слатвінська, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи; Ірина Кирилюк, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, відзначили, що незважаючи на військові дії, спричинені повномасштабним вторгненням росії в Україну, туристична галузь продовжує функціонувати і адаптується до нових реалій. З огляду на пріоритетність питання відновлення туризму окреслено шляхи подальшого розвитку під час воєнного стану та в період післявоєнного відновлення.

Учасники наукового заходу отримали цінний досвід та нові знання, які можуть бути використані, як здобувачами вищої освіти під час навчання, так і науково-педагогічними працівниками під час викладання фахових дисциплін та у своїх подальших наукових дослідженнях.

 

Міні галерея


Червень
Серпень