Наближається до завершення виробнича практика для здобувачів вищої освіти ступеня магістра. Здобувачі 56 групи ОПП «Готельно-ресторанна справа», Сергій Дмітрієв і Роман Будушевський, успішно поєднують навчання з роботою. Практичну підготовку хлопці проходять у закладах ресторанного господарства міста Києва. Сергій Дмітрієв працює у ресторані «Lucky» (фото ліворуч), а Роман Будушевський — у ресторані «Italian Edition» (фото праворуч). Саме в умовах реального виробничого процесу відбувається пізнання тонкощів технології виробництва продукції ресторанного господарства, набуття досвіду обслуговування відвідувачів, налагодження стосунків з персоналом та аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
Набуті знання та вміння здобувачі зможуть вдало застосувати у майбутній професійній діяльності та для заснування власної справи, про яку мріють.