Магістранти ОПП Готельно-ресторанна справа на шляху до власної справи

  • Дата публікації: 23.05.2023

Наближається до завершення виробнича практика для здобувачів вищої освіти ступеня магістра. Здобувачі 56 групи ОПП «Готельно-ресторанна справа», Сергій Дмітрієв і Роман Будушевський, успішно поєднують навчання з роботою. Практичну підготовку хлопці проходять у закладах ресторанного господарства міста Києва. Сергій Дмітрієв працює у  ресторані «Lucky» (фото ліворуч), а Роман Будушевський у ресторані «Italian Edition» (фото праворуч). Саме в умовах реального виробничого процесу відбувається пізнання тонкощів технології виробництва продукції ресторанного господарства, набуття досвіду обслуговування відвідувачів, налагодження стосунків з персоналом та аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу. 

Набуті знання та вміння здобувачі зможуть вдало застосувати у майбутній професійній діяльності та для заснування власної справи, про яку мріють.

 

Міні галерея


Травень
Липень