Інтелектуальна онлайн-гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

  • Дата публікації: 02.05.2023

27 квітня 2023 р. в рамках «Днів науки» за ініціативи Ради молодих науковців Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?».

Мета гри – поглибити знання студентів, розширити їх кругозір, розвинути пам’ять та вміння швидко здійснювати аналіз, логічно мислити, працювати в команді, виховувати повагу до знань, почуття взаємоповаги, товариськості, формувати розуміння того, що лише освічена, всебічно розвинена особистість може досягти успіху в сучасному світі.

З вітальним словом та словами підтримки до учасників звернулася проректор з наукової роботи Тетяна Годованюк, що стало для учасників ще більшим стимулом проявити себе.

Експертами гри стали проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк та голова ради молодих науковців університету, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай.

Гра складалась із 15 раундів, з них 12 раундів містили запитання, 2 раунди «Чорна скриня». Викладачі попередньо записали цікаві відеозапитання, а студенти відповідали на них за обмежений час (2 хв).

За результатами гри команда студентів здобула перемогу. Також, упродовж гри всі присутні мали можливість за допомогою Google Форм обрати кращих учасників в такій номінації:  «Найкраще питання».

Проректор з наукової роботи Тетяна Годованюк наприкінці гри зазначила, що такий формат зустрічей потрібно зробити традиційним і подякувала командам за активність та позитивні емоції!

Міні галерея


Червень
Серпень