Бакалаври ОП «Готельно-ресторанна справа» планують продовжувати навчання за ОС «Магістр»

  • Дата публікації: 31.05.2023

З наближенням літа підходить до завершення і навчальний рік в університеті.  Здобувачки освітнього ступеня «Бакалавр» Анна Червоній та Марія Кацмаза завершують навчання на четвертому курсі та готуються до випускної атестації. 

За час навчання в університеті за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» дівчата отримали багато знань та навичок, які можуть використовувати у професійній діяльності. Здобувачки пройшли виробничу практику у закладах ресторанного господарства м. Умань та позитивно зарекомендували себе, як старанні та відповідальні працівники. На переконання здобувачок: «Без практичних навичок неможливо набути досвіду!». Саме тому, Анна вирішила працевлаштуватися у кондитерській майстерні Brownie (фото ліворуч), а Марія у паб-ресторан Сковорода (фото праворуч). Здобувачки налаштовані вдосконалювати свої практичні навички улітку, але не планують зупинятися на досягнутому.  

Попереду вступ на освітній ступінь «Магістр» до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, стіни, якого вже стали рідними для них. Анна та Марія впевнені, що навчання у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти за ОС Магістр допоможе їм вдало побудувати кар’єру та отримати досвід управління власним бізнесом у сфері гостинності. 

Міні галерея


Лютий
Квітень