Здобувачі опановують технологію виробництва продукції ресторанного господарства

  • Дата публікації: 25.04.2023

Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» вивчається здобувачами освітнього ступеню бакалавр спеціальності Готельно-ресторанна справа впродовж 5-8 семестрів. Для здобувачів третього року навчання 25 квітня 2023 року було проведено практичне заняття на тему «Технологія  приготування бутербродів і банкетних закусок». Заняття проходило у дистанційній формі але з елементами демонстрації практичних навичок здобувачів. Технологію приготування бургерів в умовах виробництва у закладі ресторанного господарства продемонструвала здобувач 36 групи Строгаль Вікторія. Під час практичного заняття студенти закріпили знання з асортименту бутербродів різних видів, особливостей технологічного процесу  їх приготування, умов та термінів  реалізації і зберігання виробів, санітарних норм та правил здійснення виробничого процесу. Заняття провела старший викладач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ольга ДЖОГА. 

Міні галерея


Травень
Липень