УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ У СЬОМІЙ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ ШКОЛІ «INTERDISCIPLINARY STUDY IN THE HUMANITIES»

  • Дата публікації: 21.04.2023

З 2 до 8 квітня Університет імені Адама Міцкевича (Познань) спільно з  Польським культурно-освітнім центром Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організували сьому «Літню школу «Interdisciplinary Study in the Humanities», яка об’єднала представників 11 університетів – партнерів з України в межах проєкту NAWA «Солідарність з Україною – Європейські університети». 

Програма передбачала низку зустрічей у палаці Дембіна (Pałac w Dębinie), зокрема з проректорами, деканами та провідними науковцями Познанського університету.

Учасниками сьомої міжнародної міждисциплінарної школи «Міждисциплінарні студії в гуманітарних науках» стали викладач-стажист кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи  ННІ економіки та бізнес-освіти Анастасія Благополучна та здобувач вищої освіти ступеня бакалавра за ОП «Туризм» Анастасія Кононова ННІ економіки та бізнес-освіти.

Учасники обговорили можливості академічної співпраці, спільні наукові проєкти, перейняли науковий та практичний досвід польських колег, окреслили перспективи щодо подальшої співпраці. Особливе обговорення викликало питання інтердисциплінарності, яка відкриває нові горизонти для здобувачів вищої освіти обидвох країн, популяризує затребувані на ринку праці спеціальності.

Викладачі, аспіранти та студенти, які брали участь у сьомій літній школі, залишились задоволеними від насиченої за змістовної програми, отримали безцінний досвід, знання та мотивацію для впровадження інноваційних підходів до освітнього процесу.

Міні галерея


Червень
Серпень