Розпочинається виробнича практика здобувачів освітнього ступеня “Магістр” першого року навчання

  • Дата публікації: 17.04.2023

14 квітня 2023р. у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулась настановна конференція до виробничої практики для  здобувачів вищої освіти ступеня магістр І року навчання денної форми навчання, які навчаються за освітніми програмами: «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Менеджмент. Бізнес-адміністрування», «Менеджмент. Управління фінансово-економічною безпекою»,  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа». 

Програма виробничої практики передбачає дослідження діяльності підприємств, установ та організацій м. Умань та інших населених пунктів України у період з 17.04.2023р. до 28.05.2023р. 

Зустріч була організована керівниками практики в онлайн режимі на платформі Google Meet. Перед учасниками виступила кандидат економічних наук  Олеся Дем’янишина – заступник директора з практики і стажувань студентів. Вона проінформувала здобувачів про форми, терміни та умови проходження практики та вимоги до звітної документації. Індивідуальні консультації були надані керівниками практик за окремими освітніми програмами. 

 

Міні галерея


Червень
Серпень