Практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства»

  • Дата публікації: 20.04.2023

Особливість освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» полягає в організації освітнього процесу, що поєднує теоретичне навчання та практичну підготовку. Прикладом такого поєднання стало практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів другого року навчання, яке провела Джога Ольга Валетинівна. Заняття на тему «Подрібнювальне та різальне устаткування» відбулося 20 квітня 2023 року за допомогою сервісу Google Meet.  Викладач продемонструвала здобувачам устаткування закладів ресторанного господарства, розповіла про принцип дії, будову та безпечні правила експлуатації. Після ознайомлення з особливостями роботи машин для різання та подрібнення, здобувачі працювали у групах над рішенням виробничих ситуацій. Разом визначали причини неполадок у роботі устаткування та порядок їх усунення. Демонстрування устаткування у виробничих умовах допомагає покращити сприйняття теоретичного матеріалу та підвищує якість освіти здобувачів.

 

Міні галерея


Червень
Серпень