КРУГЛИЙ СТІЛ «ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ НАУКОВЦЯ І ПЕДАГОГА: ВІД ТЕОРІЇ ДО УСПІХУ»

  • Дата публікації: 26.04.2023

21.04.2023 р. об 11:15 на базі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом з нагоди Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності відбувся круглий стіл на тему: «Інноваційна діяльність науковця і педагога: від теорії до успіху» в межах функціонування науково-дослідної лабораторії розвитку інноваційного підприємництва. В роботі круглого столу взяли участь науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри та Навчально-наукового інституту економіки на бізнес-освіти. 

Із вступним словом до учасників круглого столу звернувся завідувач науково-дослідної лабораторії розвитку інноваційного підприємництва, доктор економічних наук, професор Олександр Світовий, наголосивши на важливості теми, запропонованої для розгляду. До виступів долучалися інші учасники круглого столу з питань оновлення педагогічного процесу, впровадження нововведень у традиційну систему навчання, виявлення педагогічної творчості, ширшого впровадження інноваційного стилю науково-педагогічної діяльності. 

В процесі обговорення учасниками зібрання були висловлені думки та пропозиції щодо покращення інноваційної діяльності науково-педагогічних працівників. 

Міні галерея


Червень
Серпень