Гостьова лекція «Бенчмаркінг в системі управління підприємством»

  • Дата публікації: 15.04.2023

14 квітня 2023 року, за сприяння Лариси Лутай, д-р. екон. наук, професора кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, була запрошена для проведення гостьової лекції на тему «Бенчмаркінг в системі управління підприємством» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітніх програм «Маркетинг», «Менеджмент. Бізнес-адміністрування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Наталя Гуржій, д-р. екон. наук, професор кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики Запорізького національного університету. 

У ході лекції Наталя Миколаївна розповіла здобувачам вищої освіти про види та генерації бенчмаркінгу, механізм бенчмаркінгового аналізу, порівняла бенчмаркінг і веб-маркетинг, розкрила сутність бенчмаркінгу як основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства.

Високий професіоналізм та компетентність лектора дозволила повністю розкрити зміст кожного питання теми, а мультимедійна презентація посилила концентрацію уваги і допомогла в засвоєнні матеріалу.

Дискусія до лекційного матеріалу була зосереджена на обговоренні можливостей застосування бенчмаркінгу в Україні. Здобувачі вищої освіти мали змогу задати питання, отримати вичерпні відповіді та висловити свої думки.

По закінченню гостьової лекції, здобувачі вищої освіти відзначили її прогресивний, високий теоретико-практичний, методичний рівень, який відповідає сучасним вимогам вищої школи. 

 

Міні галерея


Червень
Серпень