GLOBAL MONEY WEEK 2023 В ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ

  • Дата публікації: 05.04.2023

Другий тиждень Global Money Week 2023 в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти пройшов насичено і цікаво: вебінари, тренінги, конкурси, екскурсії.

Розпочався тиждень з презентації Національним банком України дистанційної школи фінансової грамотності для педагогів «ТАЛАН». Її відкриття відбулося 27 березня за участі Голови Національного банку Андрія Пишного у межах заходів Всесвітнього тижня грошей в Україні.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у конкурсі «Гроші та добробут у моїй країні». Вони запропонували та обґрунтували свої ідеї на тему: «Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України».

На вебінарі «Сучасні технології, цифровізація та Chat GPT у сфері фінансових послуг» від головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ Вікторії Ролік здобувачі та науково-педагогічні працівники Інституту дізналися, як розвивається сфера фінансових послуг, які вміння та навички допоможуть знайти роботу мрії в часи розвитку штучного інтелекту.

30 березня доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Миколою Білошкурським проведено тренінг «Фінансова грамотність: як більше заробляти й ефективніше витрачати» для здобувачів вищої освіти Інституту. Здобувачі отримали необхідний старт для ефективного управління особистими фінансами, досягнення поставлених цілей і постійного підвищення рівня свого добробуту.

Цього ж дня здобувачі та науково-педагогічні працівники Інституту долучитись до Віртуального туру Музеєм грошей НБУ. Експозиція музею розповідає про грошовий обіг на українських землях із давніх часів до сьогодення. Віртуальний тур проводив доктор історичних наук, старший зберігач фондів Музею грошей – Андрій Бойко-Гагарін.

31 березня в рамках щорічної міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Осадчук проведено ділову гру – Фінансовий батл «Плануй свої гроші, плекай своє майбутнє». Здобувачі вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр») змогли продемонструвати навички фінансової грамотності, аналізували ситуації і приймали фінансові рішення.

Завершився Global Money Week 2023 в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти екскурсією банківськими установами міста Умань.

Дякуємо НБУ за  можливість долучитися до Всесвітнього тижня грошей в Україні! Продовжуємо підвищувати фінансову грамотність здобувачів вищої освіти!

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень