ЗАВЕРШИВСЯ ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ GLOBAL MONEY WEEK 2023 В ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ

  • Дата публікації: 28.03.2023

Global money week 2023! 

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

«Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє» – це офіційна тема Global Money Week у 2023 році. Використовуйте її, плануючи просвітницькі заходи. Вона наголошує на важливості сталого розвитку та впливі особистих фінансових рішень як на власне майбутнє, так і на навколишнє середовище та суспільство.

Перший тиждень в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти був насичений різноманітними заходами.  

22 березня доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Осадчук  проведений пізнавальний семінар на тему «Знай свої права, щоб зберегти гроші».

Студенти обговорили як попередити порушення своїх прав як споживачів фінансових послуг та куди звертатися у випадку порушення їхніх прав.

23 березня в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти в рамках Global money week студенти в ігровій формі навчилися бізнес-стратегії, інвестувати свої кошти і звісно як не стати як банкрутом.

24 березня студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти взяли участь у вебінарі «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства у воєнний час» від головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Тетяни Машлаковської. 

Учасники дізналися: про найпоширеніші сценарії шахрайства у воєнний час; правила безпеки у кіберпросторі; як подбати про захист свого банківського рахунку; як вберегтися від фішингу; як захисти свій гаджет та що робити в разі його викрадення.

24 березня в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулась зустріч з Валентиною Лисак – директором Черкаського відділення 48 АТ КБ ПриватБанк на тему «Банківські послуги для студентів від ПриватБанку».

Не зупиняємось, рухаємось далі в наступний тиждень Global Money Week. 

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023

Міні галерея


Червень
Серпень